Krajevna skupnost Vinica praznuje v petek, 3. februarja 2017, ob 18. uri v Domu Krajanov na Vinici krajevni praznik. V kulturnem programu bodo sodelovali tudi naši učenci. Ker je med nastopajočimi vaš otrok, vam v nadaljevanju pošiljam nekaj podatkov o poteku dne:

  1. Vsi nastopajoči bodo v petek zaključili s poukom ob 12.40 in odšli ob 13.15, oziroma s prvim prevozom domov. Prosim, da učence, ki ob tej uri nimajo šolskega prevoza domov, pridete iskat starši (13.00). V primeru, da prevoza ne morete zagotoviti, nam sporočite in domov ga bomo pripeljali s šolskim kombijem.
  1. Prosim, da učenca pripeljete nazaj v Dom krajanov ob 16.45.
  1. Po končanem kulturnem programu, predvidoma ob 19. uri, ga odpeljete domov starši, a se predhodno javite učiteljicam spremljevalkam (Adlešič V., Ladika Migalič R., Starešinič A., Mihelič K.).
  1. Poskrbite, da bo učenec kulturni dejavnosti primerno oblečen.
  1. Za učence bodo v času nastopa poskrbeli mentorici Vidica Adlešič in Robertina Ladika Migalič ter učiteljici spremljevalki Kristina Mihelič in Andreja Starešinič.

V primeru potrebe po dodatnih pojasnilih se obrnite na razrednika vašega otroka ali na katero izmed zgoraj zapisanih učiteljic.

Starši, hvala, ker nam boste omogočili sodelovanje.

Ravnateljica

 

Dostopnost