četrtek, 15. marca 2018, ob 17. uri, bo v športni dvorani OŠ Loka Črnomelj potekala zaključna regijska prireditev natečaja Evropa v šoli, kjer bo poleg bogatega kulturnega programa in razstave vseh likovnih in fotografskih del, še podelitev nagrad in priznanj za vse sodelujoče učence in njihove mentorje. Naša šola je sodelovala na likovnem delu tega natečaja. Skupaj smo ustvarjali na temo DEDIŠČINA OKOLI NAS: KJER PRETEKLOST SREČA PRIHODNOST.

Na regijski del natečaja smo poslali po 5 likovnih del iz vsake triade, skupno 15 likovnih del, ter po 5 literarnih del iz 2. in 3. triade, skupno 10 literarnih del.
Na regijski del natečaja so se s svojimi likovnimi izdelki uvrstili: Nina Koželj iz 1. r., Ema Hudak in Vita Kasun iz 2. r., Maj Brozovič in Vita Vlahovič iz 3. r., Sara Miketič iz 4. r., Sara Cemič in Teo Mrvoš iz 5. r., Ana Kolbezen in Hana Biličič iz 6. r., Nina Brunskole, Leona Ambrožič, Žan Mravinec, Ema Stegne in Ivo Kuzma iz 8. r.

Na regijski del natečaja pa so se s svojimi literarnimi deli uvrstili: Sara Miketič in Barbara Snedec iz 4. r., Klara Gašperič, Nika Kobetič in Ana Kolbezen iz 6. r., Klara Mravinec, Melanija Krajnc Štefanič in Neža Žalec iz 7. r., Ema Stegne iz 8. r. ter Kristina Metež iz 9. r.

Na prireditvi bo razglasitev izbranih del na državni nivo tega natečaja. 

Vabljeni vsi sodelujoči učenci in njihovi starši!

Jasmina Strugar

Dostopnost