Zadnji šolski dan smo tudi na OŠ Vinica s proslavo obeležili dan državnosti, na kateri so se v kulturnem programu predstavili prav vsi razredi naše šole. Poimenovali smo jo Praznujmo z domovino. Urška in Jože, ki sta program povezovala, sta nam predstavila zgodovinski oris nastanka naše 25 let stare Slovenije.

Učenci so z recitacijami, s petjem, s plesom in s kratkimi igrami ustvarili bogat in raznolik program. Ob tej priložnosti je ravnateljica tudi podelila priznanja, pohvale in knjižne nagrade najuspešnejšim učencem. Pohvalila je njihovo pridno delo v preteklem šolskem letu, čestitala pa je tudi učiteljem – mentorjem, ki so učence uspešno vodili skozi leto in poskrbeli, da so bili uspešni.

Vsem nam je zaželela prijetne, razigrane, nepozabne in varne počitnice z željo, da se spočiti in polni energije vrnemo spet nazaj in sedemo v šolske klopi 1. septembra 2016.

Praznujemo z domovino-01                     Praznujemo z domovino-02 Praznujemo z domovino-06                     Praznujemo z domovino-07 Praznujemo z domovino-08                     Praznujemo z domovino-10 Praznujemo z domovino-11                     Praznujemo z domovino-12 Praznujemo z domovino-13                     Praznujemo z domovino-14 Praznujemo z domovino-15                     Praznujmo z domovino-04 Praznujmo z domovino-05

Dostopnost