Dobrodošli ponovno med nami, dragi učenci, spoštovani starši, pred začetkom novega šolskega leta.

V petek učence pričakujemo v šoli skladno z voznim redom avtobusov, oziroma najkasneje ob 8.15. Vozni red prihodov v šolo ostaja enak, pri odhodih domov pa je nastala sprememba za smer Lipa (namesto ob 13.15, novi odhod ob 13.00) in smer Preloka (namesto 13.30 ob 12.55). Spremenjen vozni red je objavljen tudi na spletni strani.

Že prvi dan pouka bo, tako kot vedno, poskrbljeno za varstvo učencev ob prihodu v šolo od 7.10 dalje. Učenci od 4. do 9. razreda bodo ob prihodu počakali do pričetka prve šolske ure v učilnicah za glasbeno in likovno umetnost v pritličju šole, učenci 2. in 3. razreda pa z učiteljico razredničarko v svojih učilnicah (2. razred – Boljar, 3. razred – Mihelič). Razporejeni dežurni učitelji bodo učence usmerjali (Matić, Adlešič, Matkovič, Vesel).

Prvi šolski dan bodo učenci na šoli do 12.00. Prvo in drugo šolsko uro bodo imeli razredni uri, ki bosta namenjeni seznanitvi z delom v novem šolskem letu. Sledil bo pouk po petkovem urniku. Tudi urnik najdete na spletni strani. Razvozi domov bodo organizirani v vse smeri ob 12. , oziroma 12.15 (smer Sinji Vrh), prevoz s šolskim kombijem pa skladno z razporedom:

Hrvaška – 11.45, Perudina, Hrast, Bojanci – 12.00, Bojanci – 12.15.

Za varstvo učencev do organiziranega prevoza domov bo poskrbljeno. Če boste sami prišli po otroka, pridite ob 12.00. Že v ponedeljek pa se bomo pri odhodu domov držali voznega reda.

V petek ne bo kosila in popoldanske malice. Prijavljeni učenci bodo naročene obroke pričeli prejemati s ponedeljkom, 4. 9. 2017.

Tudi oddelka podaljšanega bivanja in varstva vozačev bosta pričela z delovanjem v ponedeljek.

Spoštovani starši, hvala za razumevanje, če se bodo v prvih dneh pojavile nepredvidene organizacijske težave.

Želim vam uspešen vstop v novo šolsko leto.

Ravnateljica

mag. Ines Žlogar, prof. soc. ped.

Dostopnost