V soboto, 22. aprila, je v Športni dvorani SŠ Črnomelj potekal 2. tradicionalni mini rokometni turnir pod okriljem Rokometnega kluba Črnomelj. Turnir je potekal v dveh kategorijah (letniki 2013 in 2014) in udeležilo se ga je 18 ekip iz RK Metlika, MRK Krka Novo mesto, RK Duplje – Tržič, RK Krško, RK Trimo Trebnje, RD Frankstahl Radovljica, RK Papir nova Radeče, HRK Karlovec in RK Črnomelj. Z dvema ekipama v kategoriji letnikov 2014, so se ga udeležili tudi učenci OŠ Vinica.

Turnirja so se udeležili učenci 1. in 2. razreda pod mentorstvom Zorana Šuteja, torej so bili 2 leti mlajši od konkurence, pa vendar so se izkazali s pridobljenim znanjem ter predvsem s požrtvovalno igro. To je bila enkratna priložnost izkusiti igranje v veliki športni dvorani pred številnimi starši in sorodniki. Poželi smo mnogo simpatij, saj nihče ni pričakoval takšnega rokometnega znanja pri tako mladih učencih, ki so pričeli trenirati na začetku tega šolskega leta.

Turnirja so se udeležili naslednji učenci:

VINICA 1 (Rdeči): Mark Balkovec, Vid Kocjan, Mark Grdun, Tilen Rožman, Simon Lunar, Sven Moravec, Žiga Starešinič in Lan Mržljak

VINICA 2 (Zeleni): Adam Barič, David Flajnik, Maj Ivan Grabrijan, Rok Kocjan, Erik Moravec, Matic Lovrin in Val Nikič

Fantje, le tako naprej! Veselimo se vaših nadaljnjih uspehov.

Dostopnost