V petek, 20. 1. 2023, je na OŠ Mirana Jarca Črnomelj potekalo občinsko ekipno tekmovanje v badmintonu. OŠ Vinica se je tekmovanja udeležila z mlajšimi in starejšimi učenci. Pri starejših učencih smo imeli dve ekipi. Prvo ekipo so sestavljali učenci 9. razreda Anže Mihelič, Nejc Klobučar, Barbara Medved in Ela Šuštarič. Premagali so OŠ Loka s 4-1, OŠ Mirana Jarca s 5-0 in OŠ Vinica II. s 5-0. S tem so postali občinski ekipni prvaki in se uvrstili na področno tekmovanje. Drugo ekipo so sestavljali učenci 8. razreda Samo Biličič, Maj Brozovič, Eva Hudak in Lana Malenšek. Osvojili so 3. mesto. Premagali so OŠ Mirana Jarca s 4-1 ter izgubili z OŠ Loka z 2-3 ter OŠ Vinica I.

Mlajši učenci so med štirimi ekipami osvojili 2. mesto. Ekipo so sestavljali Matic Videtič, Miha Balkovec, Daša Mihelič in Kaja Simčič. Premagali so OŠ Loka II. in OŠ Mirana Jarca s 3-2 ter izgubili z OŠ Loka I. z 2-3.

Čestitke obema ekipama, ki sta se uvrstili na področno ekipno tekmovanje, ki bo potekalo v četrtek, 26. 1. 2023, v Mirni.

Mentor: Robert Filak

Dostopnost