Pred nami je 2. september 2019, prvi dan pouka v novem šolskem letu. DOBRODOŠLI, dragi učenci in spoštovani starši!

Učence pričakujemo v šoli skladno z voznim redom avtobusov, oziroma najkasneje ob 8.15. Vozni red ostaja nespremenjen.

Prvi  šolski dan bo potekal nekoliko drugače, razgibano in slovesno. Za varstvo učencev ob prihodu v šolo bo poskrbljeno od 7.10 dalje. Učenci od 4. do 9. razreda bodo ob prihodu počakali do pričetka prve šolske ure v učilnicah za glasbeno in likovno umetnost, učenci 2. in 3. razreda pa z razredničarko v svojih učilnicah (2. razred – Kristina Mihelič, 3. razred – Mateja Verbanec). Dežurni učitelji bodo učence usmerjali (Držaj, Hrastar, Šutej) in poskrbeli za njih do pričetka 1. šolske ure.

Prvo in drugo šolsko uro bodo imeli učenci razredni uri, ki bosta namenjeni seznanitvi z delom v novem šolskem letu. Sledil bo pouk po ponedeljkovem urniku (3. šolska ura), 4. šolsko uro pa se bomo zbrali v telovadnici in ob krajšem kulturnem programu na varno pot pospremili naš novi šolski kombi. Tudi 5. šolsko uro bo potekal pouk po urniku, sledilo bo kosilo/popoldanska malica za prijavljene učence ter odhodi domov:

Smer Ura
Hrvaška 13.30
Hrast, Lipa 13.15
Zilje, Preloka 13.00
Učakovci, Vukovci 13.00
Perudina, Hrast 13.20
Damelj, Sinji Vrh, Hrib 13.15
Bojanci 13.00

Tisti starši, ki sami prihajate po otroka, pridite ob 12.40 oziroma po zaključku 5. šolske ure ali nekoliko kasneje, če vaš šolar prejema popoldanski obrok.

Oddelek podaljšanega bivanja bo pričel z delovanjem v torek, v ponedeljek bomo organizirali le varstvo za učence do organiziranega odhoda domov (izvajajo razredniki, Ladika Migalič, Šutej).

Urniki bodo objavljeni na spletni strani šole v petek, 30. 8. 2019, do 14. ure.

Spoštovani starši, vnaprej hvala za razumevanje in v kolikor se bodo v prvih dneh pojavile nepredvidene organizacijske težave, se bomo potrudili in jih rešili čim prej.

Uspešno v novem šolskem letu!

Ravnateljica

mag. Ines Žlogar, prof. soc. ped.

Dostopnost