Spoštovani!

V ponedeljek, 3. septembra 2018, učence pričakujemo v šoli skladno z voznim redom avtobusov, oziroma najkasneje ob 8.15. Vozni red prihodov v šolo in odhodov domov je spremenjen za smer Bojanci, Perudina in Hrast, o čemer ste bili starši pisno seznanjeni v začetku julija. Spremenjen vozni red je objavljen tudi na spletni strani.

Že prvi dan pouka bo, tako kot vedno, poskrbljeno za varstvo učencev ob prihodu v šolo od 7.10 dalje. Učenci od 4. do 9. razreda bodo ob prihodu počakali do pričetka prve šolske ure v učilnicah za glasbeno in likovno umetnost v pritličju šole, učenci 2. in 3. razreda pa z učiteljico razredničarko v svojih učilnicah (2. razred – Pipan, 3. razred – Mihelič). Razporejeni dežurni učitelji bodo učence usmerjali (Matić, Starešinič T., Stuhne Vuk B., Šutej) in poskrbeli za njihovo varnost do pričetka 1. šolske ure.

Prvi šolski dan bodo učenci na šoli skladno s ponedeljkovim urnikom. Prvo in drugo šolsko uro bodo imeli razredni uri, ki bosta namenjeni seznanitvi z delom v novem šolskem letu. Sledil bo pouk po ponedeljkovem urniku. Tudi urnik najdete na spletni strani. Razvozi domov bodo organizirani skladno z voznim redom.

Za varstvo učencev do organiziranega prevoza domov bo poskrbljeno. Če boste sami prišli po otroka, pridite skladno s koncem šolske ure.

V ponedeljek bodo prijavljeni učenci v šoli prejeli kosilo ali popoldansko malico.

Oddelek podaljšanega bivanja bo pričel z delovanjem v torek, v ponedeljek pa bomo organizirali varstvo za učence do organiziranega odhoda domov (izvajajo Verbanec, Povše, Matkovič).

Spoštovani starši, vnaprej hvala za razumevanje, če se bodo v prvih dneh pojavile nepredvidene organizacijske težave.

Želim vam prijetno in mirno novo šolsko leto.

Ravnateljica

mag. Ines Žlogar, prof. soc. ped.

Dostopnost