Krajevna skupnost Vinica praznuje v petek, 1. februarja 2019, ob 18. uri v Domu Krajanov na Vinici krajevni praznik. V kulturnem programu bodo sodelovali tudi naši učenci. Ker je med nastopajočimi vaš otrok, vam v nadaljevanju pošiljam nekaj podatkov o poteku dne:

  1. Vsi nastopajoči bodo v petek zaključili s poukom ob 12.40 in odšli s prvim prevozom domov. Prosim, da učence, ki ob tej uri nimajo šolskega prevoza za domov, pridete iskat starši (13.00). V primeru, da prevoza ne morete zagotoviti, nam sporočite in domov ga bomo pripeljali s šolskim kombijem.
  1. Prosim, da učenca pripeljete nazaj v šolo ob 17.00.
  1. Po končanem kulturnem programu, predvidoma ob 19. uri, ga odpeljete domov starši, a se predhodno javite učiteljicam spremljevalkam (Mateja Medvešek Rjavec, Tamara Žnidaršič, Mihaela Romšek Lovrin, Mateja Verbanec, Kristina Mihelič).
  1. Poskrbite, da bo učenec kulturni dejavnosti primerno oblečen.
  1. Za učence bodo v času nastopa poskrbele mentorice Mateja Medvešek Rjavec in Tamara Žnidaršič ter učiteljice spremljevalke Mihaela Romšek Lovrin, Kristina Mihelič in Mateja Verbanec.

V primeru potrebe po dodatnih pojasnilih se obrnite na razrednika vašega otroka ali na katero izmed zgoraj zapisanih učiteljic.

Starši, hvala, ker nam boste omogočili sodelovanje.

Ravnateljica

Vabilo na prireditev ob prazniku KS Vinica

Dostopnost