V sredo, 6. oktobra 2021, smo izkusili, da šola v naravi ne poteka samo v sončnih in jasnih dnevih. Sedmošolec Jakob je učence povprašal, kako se počutijo v šoli v naravi. Povedali so mu tole:

Lepo mi je, ker se igramo zunaj in se zabavamo s prijatelji. Zelo všeč mi je igra “štrbunk”. Z ekipo smo osvojili 2. mesto. Danes dopoldne smo bili na sprehodu v gozdu in videli smo čudovit slap.

Žan Papa, 5. razred

Hrana v šoli v naravi je zelo dobra, najboljši je mlečni gres. Učilnica v naravi mi je bolj všeč kot šolska učilnica, ker v njej ni domačih nalog in s svojimi sošolci si lahko podnevi in ponoči. 

Ana Stegne, 5. razred

Še posebej mi je lepo na dejavnostih skozi dan. Najboljše je bilo na ultimate frizbiju z učiteljem Jernejem. V šoli v naravi kuhajo skoraj boljše kot v naši šoli. 

Miha Balkovec, 6. razred

V šoli v naravi so učitelji bolj strogi kot v naši šoli. Veliko časa preživimo zunaj. Na Pohorju je svež zrak. Danes popoldne je deževalo. 

Kaja Simčič, 6. razred

V šoli v naravi je veselo in zabavno. Spoznal sem novo igro bejžbol. Zelo uživam v prostem času, ko se družimo s sošolci.

Samo Biličič, 7. razred

Danes smo bili v pustolovskem parku. Počutila sem se nenavadno, a sem kljub temu uspešno premagala vse izzive. Lepo je v šoli v naravi – spoznavam nove učitelje in se družim s prijatelji.

Lara Filipaj, 7. razred

Dostopnost